Referencer

2 forrygende dage

At se på det der virker og som træder frem i vores ledelses team, var en god strategi for os

I forbindelse med etablering af ledelses team i Coop Danmarks indkøbs organisation, brugte vi Birgitte som team coach og facilitator.

Vi havde 2 forrygende dage med Birgitte, hvor vi sammen skabte en konstruktiv og ambitiøs proces for dagene. En proces hvor der var plads til dybe samtaler og diskussioner, fælles refleksioner, beslutninger og ikke mindst fodslag om prioriteter for ledelses teamet fremadrettet.

Birgitte er god til at skabe en tillidsfuld og rolig stemning i lokalet, hun sætter perspektiv på det, der er på spil i gruppen og tør også tale om de lidt sværere emner.

At se på det, der virker og som træder frem i vores ledelses team, var en god strategi for os. Vores styrker, men også vores potentialet som ledelses team, er blevet klart tydeligere for os.

Som ekstra bonus hjalp Birgitte os også med dokumentationen af arbejdet og opfølgning på aftalerne.

Charlotte Nilsson Norby
Kategori Direktør, Coop Danmark

Lyttende og nærværende

Som coach er hun god til at se sammenhænge og muligheder i forskellige situationer

Birgitte har fungeret som stifinder Coach på kurset High Performance og på selve Stifinderprogrammet, model 2. Stifinderprogrammet er et intensivt uddannelsesforløb for ledere og specialister.

Birgitte har arbejdet med coaching af både enkeltpersoner og team hos Stifinder. Jeg oplever Birgitte være imødekommende, energisk og ret nysgerrig på mennesker omkring sig.

Som coach er hun god til at se sammenhænge og muligheder i forskellige situationer eller problemstillinger.

Jeg vil beskrive Birgitte som en inspirerende Coach – og jeg tror det er naturligt og “nemt” for hende at være en lyttende og nærværende Coach.

Nicoline Zäll
Facilitator – and Marketing & Communication Manage, Stifinder

Kæmpe tak til Birgitte

Birgitte har formodet at give mig mere selvtillid 

Først og fremmest har jeg brug for at sige en kæmpe tak til Birgitte. Hun greb mig og forstod mig med lige netop den udfordring jeg kom med. Jeg har angst nærmere “agorafobi”. Derfor havde jeg brug for en der kunne støtte, hjælpe, og ikke mindst presse mig i situationer jeg var udfordret i. 

Uden hende, havde jeg ikke haft modet og styrken til at tro på mig selv. Hun har formodet at give mig mere selvtillid og ro – en high five eller et kram når jeg havde brug for det. Jeg glæder mig til at komme i mål – sammen med Birgitte.

Jeg kan VARMT anbefale Birgitte som coach. Hun er lyttende, støttende, observerende og bare en helt igennem fantastisk kvinde.

Anna Bjørn Bay-Smidt
Influencer

Birgitte sætter potentialet fri

Birgitte formår at sætte potentialet fri hos den enkelte

Birgitte er meget passioneret omkring sine opgaver og skaber følgeskab og motivation blandt dem der er med i opgaven.
Hun ser dynamikker og energier i teams og enkeltpersoner og tager afsæt i det, når hun udvikler mennesker.

Med afsæt i det hele menneske formår Birgitte at sætte potentialet fri hos den enkelte, både personligt og i deres lederskab

René Sandberg
General Manager Business Development, Compliance & Brand Design, Coop Trading A/S